Wc 2018

O urmareste careva?
Mi se pare o nebunie campionatul asta, plin, plin, plin de surprize.
Acum tocmai se termina meciul Brazilia - Costa Rica. 90 minute 0 - 0, in cele 8 minute de timp extra, peng, 2 goluri.
Ieri i-au batut croatii pe argentinieni (adica l-au trimis pe Messi acasa :stuck_out_tongue_closed_eyes:). In München traiesc multisori croati, cica a fost nebunie pana noaptea tarziu pe corso.
Maine seara sa vedem daca nemtii se intorc acasa, cu coada intre picioare, sau mai au voie sa joace oleaca.
In seara asta ma mai intereseaza sarbii, joaca cu Elvetia. Sunt saptamana viitoare la ei, ar fi frumos daca mai sunt si fericiti pe motiv de minge rotunda.

Mi-e frica pt nemti, au aratat pierduti in spatiu, si elvetienii au jucat excelent primul meci…

Ei frica, n-au decat sa se duca acasa daca nu-s determinati si nici nu-s lasati aia buni sa joace. Pe de alta parte, astia-s cunoscuti si ca le trebuie morcovul intrat adanc in fund ca sa-si dea 100% interesul. Cred ca n-au fost deloc motivati pe partea asta, erau precum o echipa (nu chiar buna) la un joc de prietenie :roll_eyes:

In juma de ora incepe Islanda :star_struck: cu Nigeria, apuc prima repriza.

hai Islanda!

Croatii au jucat nebunie. io numa la weekend sa vad ce vizionez.

Islanda sunt o nebunie, iaca ce au postat inainte de joc :heart: M-au dat lacrimile

2 Likes

ia si de ris :slight_smile::))

Dupa meciul cu Argentina, au spus ca nu a avut cine sa ii dea mingea lui Messi. Mi-a fost mila de Islanda azi ca au ratat golul.

Ei, altfel se prezinta nemtii azi, ia sa vedem daca fac treaba cu folos.

avem un comentator de mai mare rusinea, se vedea de la o posta ca Rudy a manjit plin de sange si el: “sa speram ca nu s-a chiar accidentat” :roll_eyes:

Si tzac! au bagat suedezii un gol

Hai ca egalara nemții. Care is calculele, vad ca nu stau prea bine în grupa. Trebuie musai sa bata, asta știu, dar le trebuie și ceva la golaveraj? ma urnesc și eu sa ma uit puțin, m-a cam rupt în doua o viroza weekendul asta și am stat lata. A doua în ultima săptămână :laughing:

Tre sa castige. Jocul asta si urmatorul. Dar nu li se prea arata.
Hai sa dam mana cu mana la bolit :sunglasses: Eu am fost numai o zi 100% out of order, in rest o duc pe picioare si ma intind si trag un pui de somn cand simt ca nu se mai poate.

Nasol, și băieții ăștia nu ne fac nicio bucurie sa ne crească puțin moralul. Au uitat cum au bubuit Brazilia acum 4 ani.

Ce ghinion, avea săracul o moaca…

Hahaha aa, daaaa!!! Chiar ma uitam pe statisticile meciului și eram tare nedumerita, zic mai încolo de ce. Bravo!!!

Cu posesie de 75%, de 3 ori mai multe pase decât suedezii, atacuri, șuturi spre poarta, clar meritau sa câștige. Bravo! Am ținut cu ei și în 2014. Poate se dezmeticesc de acum.

Boah, imi trebuie un schnaps acum! Hai ca au avut si noroc, ce se faceau daca se incheia jocul cu un minut mai devreme? :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Ar fi fost prima data in toata istoria WM-ului ca pleaca acasa dupa optimi. Dar sa nu ne bucuram prea devreme, mai au (sper) multe jocuri de castigat.
Bravo lor! :raised_hands::clap::champagne::sparkler: Si ultimul gol chiar a fost frumos :heart_eyes:

Hai ca de acum au prins curaj, vor merge bine. Eu așteptăm să se iasă din faza grupelor, cand se strâng rândurile. Am mai văzut o repriza din Spania Portugalia, fantastic Ronaldo.

Și ăștia din studio spun ca echipele astea mari care au jucat cu cuțitul la os, vor avea un cuvânt greu de spus pana la final.