Se da asa: un blogger pe numele de cod Groparu, creativitate, perseverenta si multi oameni faini pusi la un loc.
Ce iese? Un film romanesc fara buget de la stat care reuseste sa umple sali.
Ce primeste de la stat? Urari din alea traditionale cu UE, taxe, bete-n roate si ignorare totala.
Daca vreti sa ascultati despre cum s-a realizat acest film si despre frustrarile pe care ti le ofera cadou statul roman, va recomand sa ascutiti urechea la Domnu’ Groparu aici:
Pana una alta, eu chiar insist sa vedeti filmul.
Si, pentru ca nu este un film facut din bani de la stat, il puteti vedea contra-cost ONLINE. Ca doar de asta suntem in 2017 si cica Romania are cel mai smecher internet de pe pamant - se aude acolo in spate la CNC, institutie unde trebuie sa depui acte PERSONAL sau cu procura?!? Aparent pdf-ul si emailul inca nu s-au inventat pentru unii functionari romani.
Pretul este aproximativ 2 dolari pentru inchiriat si vizionat 24 de ore.
Este pentru prima data cand chiar simt ca am vazut un film romanesc destept, cu umor de calitate, cu actori NATURALI si fara sa fie lungit insuportabil de mult.
Am ras cu lacrimi pe alocuri, am urmarit povestea fara sa ma plictisesc vreo clipa, am admirat Clujul si am ascultat cu cea mai mare placere coloana sonora. Cat despre cei doi pusti
Uite domne ca parca nu e chiar atat de greu sa gasesti actori BUNI, FOARTE BUNI!
Un produs original si ataaaat de bine-venit in peisajul gri si deprimant cinematografiei romanesti.
Partea proasta este ca acum te intrebi: hmmm, la ce alt film asa misto romanesc m-as mai putea uita?
Da, am incercat Bacalaureatul in weekend. Din punctul meu de vedere atrage atentia cu reteta tipica: gri, depresie, saracie, abrutizare, cadreeee lungi de iti vine sa rozi toate unghiile, actori care joaca fortat si muuuullt prea afectat, si vesnica imagine sumbra a unei Romanii care este exotica pentru straini prin atitudinea de periferie/provincie pe care tinem mortis sa ne-o etalam pe toate gardurile.
Plictisitor, previzibil si deloc amuzant.
Tot ce pot sa mai spun este ca sper ca oamenii astia, care incearca sa faca si altceva, sa continue sa aiba energie si sa mai scoata produse ALTFEL in viitor!
Pana atunci insa, jos palaria pentru Groparu si pentru filmul Usturoi!