US Open 2018

Mai sunt doar câteva zile și începe show-ul. Pana atunci, încep cu bârfe. Serena va avea echipament de balerina, creat de către un designer de la Vuitton pt Nike.
Echipamentul Simonei l-am văzut, în afara de tarlicii personalizați, nu știu dacă și rochițele sunt. Dar arata bine.
Și, pt un pic de fun: pensionarule, te uiți cam tâmp la tinerica :face_with_raised_eyebrow: :laughing:

1 Like

:bomb:

Socializare la antrenament, howdoyoudo, serviciu fructuos :smiley: sau ce și-or spune unii ca ei :slight_smile: Ce-mi plac pozele astea casual, nestudiate, nepregătite… cu oameni mișto în ele :slight_smile:

Haha, mie îmi spune altceva privirea aia :sweat_smile:

:astonished: pe bune?!?

Pe Buzarneasca o inteleg. E ultima ei sansa sau printre ultimele. Din punctul meu de vedere, la ea miza e si sa se asigure financiar acum, pe ultima suta de metri.

A fost o sportiva cu potential. Poate chiar mai buna ca Halep, dar cu cateva ghinioane care i-au impiedicat ascensiunea. Acum, la o varsta apropiata de cea a retragerii, a ajuns din nou pe o panta ascensenta si cred ca speculeaza asta din plin. Dar e clar ca sunt aspecte unde nu mai are timp sa recupereze (de ex partea psihologica cu care si Halep avea probleme la inceput).

Buzarneasca poate sa mai joace câțiva ani, dacă este sănătoasă și își mai temperează puțin ritmul asta nebun. M-am mirat acum pt ca are doar două-trei săptămâni de la accidentare, nu știu dacă glezna aia este complet refăcută, astfel încât sa nu riște o agravare.
Mi s-a părut mai temperata pe hard.
Și are un tenis spectaculos.f frumos și curajos. Într-un meci cu Simona, în condițiile în care amândouă ar fi 100%, nu știu, zău, dar as avea ceva emoții pt Simona.

Voi nu va uitati la meciul Simonei?!
E in direct pe Eurosport2.
Hai sa bagam o spirala!

Oh nașpaaa, acum 2 minute am dat. Pierde.

Mda…:frowning:

Asa se întâmplă la openuri, vine câte o pensionara din asta odihnita. Păcat ca după revenirea de la 0-4, și - a pierdut serv la 4-4. Bine ca nu am văzut, am tras concluzia uitându-ma pe statistica.

Hai mah, sa fim seriosi. Chiar asa, mereu are scuze pt infrangeri? Nu este niciodata pt ca face cate un meci jenant?

Ba e Serena care rupe nori, ba e o pensionara odihnita, ba este ea prea obosita ca a jucat prea mult si prea bine :roll_eyes:

Ziggy, te concentrezi un pic? Murray is in trouble.

Cred ca nu are nevoie de scuze și nici nu i le caut. Doar ca asa se întâmplă la fiecare open și nu doar ei. Au pățit-o și băieți, parca Nole a pierdut la un x absolut italian la French. Una peste alta, și-a făcut treaba anul asta și chiar nu e nevoie de scuze.
@Lotte mi s-a stricat TV-ul acum 2 zile, mai mere doar ala din living și acum e sub asediu. Doar după ce-i culc pun stăpânire pe el.
LG-ul mamii lor, cred ca nu are nici 3 ani. Și nici nu am chef sa ma cocot să-l scot din suport, nu e nici prea mic. Îl aștept pe mr săptămână viitoare, dar cred ca vom lua altul decât sa alergam prin service cu el. Asa ca no Andy. Nici nu mi se pare refăcut complet, sa facă fata unui meci de șlam. Si parca nici nu am mare chef de tenis zilele astea, îmi merg toate cu fundul.

1 Like

E strans scorul, 7-6, 2-4 pentru Duckworth. In primul set, Dockworth a avut o energie grozava.

Am totuși sonor :))) îl aud pe comentator cu muri face muri drege. Și mai aud ca nu prea ii intra primul serv. Hai poate imisi păstrează avantajul și ia setul asta.

4-2 pt Andy în 2, nu ma păcăli!

Andy cum se mișcă, greu greu? Poate face break acum

Cred ca îmi iau playerul de la Eurosport pt o luna, sa vad condițiile, ca mai mult de o luna nu îmi trebuie. E 5 euro doar.