Tenis - de toate, pentru toti :)


#609

Este atât de adorabil… Foarte greu pt băieții ăștia sa se abțină, în special Nole. Nole clar a făcut o pasiune pt Andy, sper sa nu fie prea gelos.
Novak%20Djokovic%20Andy%20Murray%202012%20Australian%20_q5rUeV6Oe6l


#610

am vazut ca joaca in calificari pt wimbledon Jaqueline Cristian, ce draguta e!!! sper sa aibe noroc si sa auzim de ea din ce in ce mai des!


#611

Sa-i tinem pumnii stransi :slight_smile: :slight_smile:


#612

Vai, am scăpat-o pe Miki puțin din ochi, ma întorc și vad ca e condusa cu 5-2 în setul 2, iar Bertens servea pt meci. Am certat-o rău și a luat setul la ție break. Decisivul incepe acum. Hai Mikiduță!!!


#613

oribil injura…


#614

Non stop înjura. Nu cred ca scapa fără amenda grasa.


#615

Ostapeanka next. Sa auzim acolo repertoriu. Vai mamaaaa


#616

a castigat dar sincer cineva trebuie sa lucreze cu ea…la ora actuala ea lupta cel mai mult cu ea insasi. are totusi 30 ani…


#617

Ha? De la ce?


#618

Era o gluma legata de:

  1. pozele de la fileu, când sportivii se felicita și uneori sunt prinși în ipostaze amuzante și
  2. de faptul ca sunt die hard fan Andy Murray și am înnebunit pe toată lumea pe aici și pe acasă cu el, cât de fantastic și cel mai cel e, si cum îl bag pe gat tuturor. Aia era ideea, e atât de mișto Andy, încât și rivalii îl adora :joy:
    De Nole îl leagă multe meciuri epuizante, multe finale dramatice și o amiciție veche.

#619

In plus, era legata de postarea Dariei de mai sus, cu poza de la meciul de ieri, Andy și Wawrinka felicitandu-se la sfârșitul meciului.


#620

E singura acolo, fără ta-su, fără antrenoare. Am înțeles ca e al 20-lea turneu anul asta, ceea ce mi se pare enorm pt jumătate de sezon. Acum, daca înjurăturile o ajuta, sa tot câștige sa aibă bani de amenzi :rofl:


#621

Buzarneasca a câștigat primul titlu, Premier chiar, la San Jose. Și întra în top 20. A jucat o finala de zile mari, 6-1 6-0 cu Sakkari.


#622

Buz… La Montreal , cu Svitolina, accidentare urata la glezna la câteva minute după ce i-a spus arbitrei ca este alunecos terenul. Groaznic, sunt în lacrimi. După țipetele ei pare grav.


#623

Am citit si eu de dimineata. F nasol momentul. Dar nah, se intampla :sweat:


#624

Fantastic jucător grecul asta mic, Tsitsipas. I-a scos pe rand pe Thiem, Djokovic și acum ii face/și își face viata grea cu Sasha. 19 ani are. Pame Tsitsi!


#625

Șiii… L-a scos pe Zverev mic și e în semifinala! Omg, am un preferat nou nextgen!!! :heart_eyes::heart_eyes:


#626

Oups, am scris unde nu trebuie cu ochii la Pta victoriei


#627

Simona o macelareste pe Garcia. Are primul set și 5-1 in setul 2. Le face un spectacol canadienilor, de Tre sa dubleze aia prețul biletelor, pt entertainment. Servește Garcia și pare să-și facă serviciul. Hai Simo! Joaca pt calificarea în semifinala.


#628

Nope, nu și-a făcut Garcia serviciul. L-a pierdut de la 40-0 iar Simo e în semi la Montreal! Barty next.