Tenis - de toate, pentru toti :)


#579

Auzi, dar joaca cu Misha acum, sau vezi reluarea? Ca parca l-a bătut deja pe Misha. Săracul Misha, direct de hodinitul asta a dat.


#580

Da da da, io pt Andy mușc din ei, ma costumez în Lagerthaaaaaa. Federica, ia mergi mămică de te plimba din turul 2. Asa, ca îs drăguță.
Let’go Andy, let’s GO!
Și adică ce, voi nu mai țineți cu Andu??? :crazy_face:


#581

Chiar sunt curioasa cum o sa evolueze. Prea usor nu o sa ii fie dupa atat pauza, operatie, recuperare, dureri.
Tinem cu el, ce sa facem :smiley:


#582

Dacă trece sărăcuțul de primul tur, sunt happy. Ii dau wc oare? Nu cred ca are clasament pt tablou…


#583

Ar fi chiar culmea sa nu ii dea, zic eu.


#584

HAHA io nu tin cu Andy la modul general decat daca imi place oponentul lui mai putin… il felicit insa pt unde a ajuns si de unde a plecat si cat a muncit pt asta. de admirat


#585

#586

Joaca Buzarnescu cu Osaka la Nottingham, 2-2 primul set, Eurosport1.


#587

Multam mult @Ziggy :kissing_heart:


#588

:crazy_face::grin::sweat_smile:


#589

Am prins faza in direct, f urat.

Konta in plina criza de nervi.


#590

Au aratat englezii la tv aseara. Erau socati oameniiiiii :smile: :smile: Wowww, awkward moment pt englezi. Fleoshc, nu au mai vazut oameni nervosi :smile:


#591

Eu am prins în direct. A fost urat, nu doar nervi. În plus, a plecat ca din pușcă la vestiar, lăsând toată ceremonia pe hold.


#592

Da??? :smile: :smile: Cum sa plece mai de la ceremonie?! Ce ofticoasa mica :smile:
Ahahahaa, astia au cenzurat mult, inseamna. Au aratat doar o bucata de filmare cand se luase asta de arbitru spunandu-i ca deciziile lui pot distruge vieti. Ceva de genul asta.


#593

A plecat ca din pușcă la vestiar imediat după meci, nu a dat mana cu arbitra, iar Barty și oficialii au rămas sa o aștepte pe diva care s-a întors cu nasul rosu și umflat. Dar au așteptat-o ceva timp. Reacția aia oricum a fost exagerata, ca și cum meciul a depins fix de punctul ala. unii zic ca a fost în, alții ca out… Na acum, ce să-i faci.


#594

Revăd setul 3 de la 4-3. Konta e agitata rău oricum. Cred ca și-a pus mari speranțe în sezonul de iarba, având în vedere ca anul asta nu a mișcat și a ieșit din top 20. Iar azi da de Petra la Birmingham. Go Petra!
Buz va juca și ea cu Baboș la Birmingham.
Iar eu sunt super nerăbdătoare să-l vad azi pe Anduț, începe la Queens cu Kyrgios. Nu-mi fac mari speranțe… Sper sa fie bine.


#595

Andy a câștigat primul set cu nebunul, Kyrgios, în setul 2 este 5-5. Am emoții…
A, și konta a luat-o de la Petra. N-am văzut dar ma așteptam.


#596

Și iar 5-5 in decisiv. Era sa o fure, a salvat doua MP.


#597

A 3 minge de meci pt Kyrgios. Și ultima. Ca a făcut dubla. Oricum, un meci foarte frumos. Andy se prezintă bine. Pt primul meci după 11 luni, zic eu ca s-a prezentat mai mult decât onorabil.


#598

Miki a mai caftit-o încă o data pe Svitolina. 6-3 6-2 la Birmingham :laughing: