Tenis - de toate, pentru toti :)

Foarte bun articolul!

Odată cu creșterea numărului de meciuri la care se uită, fanii/haterii vor căpăta cunoștințe mai profunde și o perspectivă mai echilibrată și mai nuanțată asupra circuitului și implicit a Simonei.

Vor vedea că toate jucătoarele au suișuri și coborâșuri violente în carieră, toate se chinuie contra unor adversare anume, toate riscă momente de slăbiciune, emoții copleșitoare sau accidentări. Vor înțelege că majoritatea jucătorilor de tenis termină săptămâna învinși, doar unul o termină câștigător. Simona nu este nici miraculoasă, nici varză: este o jucătoare foarte valoroasă, muncitoare și tenace, care a trecut și va trece printr-un proces de învățare și creștere, ca toate jucătoarele care au fost înaintea ei și care vor veni după ea. Înțelept este ca fanii să învețe odată cu ea cât mai mult.

Excelent articol. Adaug si eu un citat.

Majoritatea românilor sunt fani recenți ai tenisului și se uită mai ales la meciurile Simonei. Recomand insistent să-și lărgească plaja de jucători și jucătoare la care se uită. Și atitudinea adoratoare, dar și hatereala vin din lipsa unei viziuni mai largi a circuitului; Simona nu este nici alfa și omega, nici nulitate, ci doar una din jucătoarele foarte bune în activitate la ora actuală.

3 Likes

Ah, dar sa-mi fie rusine, a inceput ieri turneul campionilor la baieti si io nic! Am prins doar ultimele doua game-uri dintre Thiem si Dimitrov, si tare rau imi pare. Atat de frumos joaca baietii astia :heart_eyes:… A castigat Dimitrov.
Mai tarziu Rafa joaca cu Goffin.
Si inca ceva, Coco a fost grozava in finala Fed Cup cu Belarus! Si-a castigat ambele meciuri la simplu, plus cel la dublu. Sloane le-a pierdut pe amandoua. USA a castigat Fed Cup dupa nu stiu cati ani…16 sau 17.

1 Like

Am auzit si eu ieri la stiri englezoii la stiri, dar nu am avut timp sa investighez :smirk:

Pai daaaa, cA e in Londra!!! SI TU NU ESTI ACOLOOOO! :scream:

Si mai e si pe Arena O2, destul de aproape de mine :smile:

Arghhh!!! Si mai e si destul de aproape de tine! Si mai si spui! oricum cred ca biletele is date demult, poate mai sunt cateva la preturi astronomice.

Nasol cu Rafa, chiar ma gandeam aseara daca e ok cu genunchiul. oare cum s-o calcula acum, li se pun celorlati puncte de victorie? cand joaca grupa lui, doi joaca si unul sta pe bara? Ciudat…

Round-robin match win 200
Semi-final win 400
Final win 500
Undefeated champion 1500

Joaca alternate (no 10) care e Pablo Carreno Busta

Pai si Carreno Busta pleaca cu o infrangere “din oficiu”?

Putea sa joace si Halep, finala vietii ei, si biletele sa fie gratis, ca tot nu m-as duce pe arene pline de oameni in orasul asta. Nu sunt eu atrasa de bai de multime oricum, dar cand stiu ca mai sunt si riscuri de descreierati in libertate, chiar ca nu ma poti convinge :smile:

oh, la asta nu m-am gandit. Ai dreptate :worried:

cred ca pleaca cu nimic :slight_smile: conteaza doar ce castiga :slight_smile:

ahhh ca uitasem sa zic ieri ca m-au atacat la munca, Horica a primit premiul Arthur Ashe Humanitarian Award in 2017 ATP World Tour Awards!! f tare

1 Like

Ah, ii ador pe tipii de la regie, si anul trecut, dar si anul asta, dupa fiecare fiecare meci se aude tare in arena
pasiunea vietii cu melodia asta: :heart_eyes::revolving_hearts::two_hearts::stuck_out_tongue_winking_eye:

daa, am auzit si eu la stiri! f tare. da, Horia este foarte implicat, si pe aici a a dus aparate scumpe la maternitatea din Constanta.

Si mie mi s-a parut fffff faina faza!! JOS PALARIA!!! pentru Horia :slight_smile:

Goofy l-a bătut pe Federer :face_with_raised_eyebrow: sper sa câștige Dimitrov

Si eu sper sa castige frumuselul! Vedem daca rezist in seara asta sa-i fac galerie!

A câștigat! Frumos meci