Tenis - barfe, stiri, comentarii

Eu nu mai inteleg nimic, cu toata sinceritatea. In primul rand nu prea pricep cum de nu au observat hernia de disc si s-a aflat despre chestiune abia cand s-a retras din turneu.

Acum, la fel. Anunta ca e bine si merge la Moscova, apoi pac, nu mai mergem. Ori are un staff ciudatel ori ceva nu merge taman bine.

Nu știu, mi-e teama ca hernia înseamnă sfârșitul carierei și nimeni nu ii spune sau nu vrea sa vadă asta.
Pe de alta parte, m-am saturat de Serena și țipetele eu cu rasismul, mamicenia șamd.
Pe bune, ce rasism frate in tenis? Arthur Ashe, Yannick Noah și probabil mulți alții au jucat tenis înaintea ei, au câștigat salamuri etc. N-am auzit-o niciodată pe Sloane sa tipe rasism sau orice alta rasa, ca nu avem doar alb și negru în tenis.
Rasism, sexism, mamicutele!

Stii ce nu pricep eu? Cum de nu s-a observat problema? Adica a trebuit sa o apuce durerile in timpul jocului, sa se retraga si abia apoi sa investigheze sa vada ca este hernie de disc?

Apoi iar, mergem la Moscova, dar nici nu incepe turneul bine ca pac, stai ca de fapt nu sunt bine.

Nu stiu, ceva nu se leaga in capul meu.

Cat despre Serena, eu cred ca se pregateste pentru politica :wink:

Nu face Serena politica deloc, ii interzice religia, nu fac mișto. E martorii lui Iehova și nici zile de naștere, crăciun sau alte sărbători nu fac. Olympia nu a avut b-day party.

Hahahahahah :smile: Hai ca mi-a placut dialogul :smile:

A făcut-o și pe asta :slight_smile:

Oricum, se-mpart deja semințe pentru cei care o vor încolți și acum, ca de obicei. La urma-urmei nu are decât un GS, nu încheie decât al doilea an consecutiv pe locul 1 (intrând cu asta în Top 10 al tuturor timpurilor) și n-a participat decât la 5 ediții ale Turneului Campioanelor*

*sarcasm

1 Like

In caz ca nu știați, astăzi Marius Copil joaca finala la Basel cu Federica. Pe traseu i-a bătut pe Cilic și pe tânărul Zverev :grin:
Pe la 16 ora ro.

2 Likes

Vine tare din urma :wink:

Cine?

Svitolina

M-am prins, doh. Dar ce mare brânză, asa face ea, mai vine tare, o mai ia la vale la fel de tare. Pt mine nu e mega extra relevant turneul asta, mai ales de când l-am văzut câștigat de pitica atomica sau de Aga. Man, adică, alea de muncesc pe rupte în timpul anului și chiar câștiga turnee mari, ajung destul de obosite la Singapore, de asta le vedem cum ies încă din grupe. Și știi tu vb mea, vine câte o odihnita și rupe fașul. A urcat pana pe 4 Svito, a fost și mai bine de atât.
Nici nu l-am urmărit, ce-i drept, doar la Sloane in semi m-am uitat.

Băi, am o curiozitate - vouă cum vi se pare Sloane?

Bărbatu-meu, mare consumator de tenis, zice că e viitoarea No.1. Eu n-aș fi așa de sigură. N-are anduranță, nu rezistă fizic și nu pare să facă nimic pentru a îndrepta asta. Adică e unul din motivele pentru care a pierdut finala RG și acum, la Singapore, a căzut la fel, mușuroi.
Dacă adversara e mai rezistentă fizic decât ea, s-a tuns. Face un prim set excelent, apoi se prăbușește.

1 Like

Ce surpriza…

Oh… dar da, era de așteptat. El a zis cândva că vrea s-o ajute să-și împlinească visul de-a câștiga un GS. După Roland Garros parcă tot așteptam să aud asta.

Chiar imi pare rau :disappointed_relieved:

Nu-i mai ardea de ceva vreme.

Ah, frate, cât ii detest pe fedtarzi. Deci, Sasha îl bate pe zeul lor în semifinala în doua seturi. În TB-ul setului 2 oprește jocul regulamentar, pt ca un copil de mingi a scăpat o minge în teren iar arbitrul nu a văzut, drept pt care s-a ales cu huiduieli oribile pana la sfârșit și apoi a ținut-o numai în scuze în interviul de după meci, când iar era huiduit. Ew.

Hahaha aa, Sasha a câștigat turneul campionilor cu Nole în finala, nu ma așteptam, mai ales ca în grupa a luat bătaie cruntă de la el. Și asta după ce ieri l-a bătut pe federel în semi, tot în doua seturi! Sunt impresionata! Unde pune Lendl mâna, aur se face! Bravo, tinere!