Sprancene

Am tot dat peste articole cu si despre sprancene. Unele promovau diverse locuri care cica ar face minuni. Altele se jurau pe tot ce e mai sfant ca serul Bonilash pentru sprancene e o minune.

A fost cineva la Brow Bar and more?

@Queen stiu ca tu ai incercat Bonilash-ul pentru gene. E ceva de capul lui?

As depune un pic de efort ca sa isi revina sprancenele mele de tot. Momentan abia mai cresc. Asta multumita unor cosmeticiene care nu puteau concepe ca pensatul nu trebuie sa te ajute pentru rolul de Span.

da, e ok, are efect dar oricat de amuzant si dubios ar parea, efectul e trecator. nu pica genele dupa ce nu il mai folosesti sau ma rog, nu toate odata, dar cred ca se regenereaza una cate una si tot cat stiu ele cresc, asa ca in cele din urma ajungi sa arati cam cum aratai inainte de el :slight_smile:

dar pe moment efectul este oarecum wow.

am fost si la brow bar benefit (care e altceva decat brow bar and more), la sephora din mall vitan, la o tipa laudata pe net, Mirela Dumitru, care inteleg ca e specialistul recunoscut al benefit in Romania. pot sa zic ca a facut minuni cu sprancenele mele. am fost la ea de vreo 3-4 ori la interval cam de o luna. nu cred ca toate tipele de la brow baruri sunt la fel de bune, dar cred ca poti incerca cu incredere si cu riscuri minime.

Multam @Queen

Da, o sa dau o tura cand mai vin, sa incerc si minunea asta :wink:

Dar de ce nu te duci la ei in Londra?

Nu as risca sa ma las pe mana englezoaicelor. Ultima oara cand am experimentat servicii englezesti in domeniu, am sfarsit cu visina putreda in par desi cerusem ruginiul meu tipic.

De la astia de la benefit am auzit numai de bine international.

Poate mi-oi face curaj la un moment dat :wink:

sincer, nici eu nu as merge la oricare dintre fetele de la benefit, dar ar trebui sa aiba si acolo un benefit expert, cum au in Romania. ma gandesc ca la aia ar fi ok sa te duci. pe net ar trebui sa gasesti ceva review-uri.

sa stii ca foloseste si putina ceara, dar nu te penseaza propiu-zis cu ceara ci doar unele zone f mici, insa e o ceara speciala. nu e cazul sa te ingrozeasca ideea. de folosit ea nu foloseste sabloane. nu stiu daca restul folosesc. daca te documentezi ce si cum, eventual daca mergi in sephora sa arunci o privire cand penseaza pe altele, iti faci o idee daca merita sa te lasi pe mana ei sau nu.

culmea a fost ca mi s-a parut ca au crescut mult mai greu dupa pensatul asta al lor. oricum eu eram terorizata. nu mai fusesem la pensat de ani de zile. am zis ca daca e sa le strice cineva, macar sa fiu eu aia. si le cam ameteam, nimic de zis. dar tipa de care ti-am zis, chiar a facut minuni. acum, dupa cateva sedinte la ea chiar imi place mult de tot rezultatul.

1 Like