Sacul fara fund sau cum sa cheltui banul public cu folos

După câteva săptămâni de „săpat“ în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), am scos la lumină un tabel care conține cifre uluitoare: numai în primele șapte luni ale acestui an, instituțiile publice din România au achiziționat 5.583 de servicii hoteliere (cele mai multe pentru sejururi de 7 zile) pentru tot atâtea cursuri de formare profesională. Suma totală suportată de bugetele locale se ridică la 21.355.912 lei (aproape 5 milioane de euro). De la primării, școli și case de cultură până la Direcția Națională Anticorupție și Opera Comică pentru Copii, o proporție covârșitoare din totalul instituțiilor finanțate din bani publici și-au trimis angajații în concedii camuflate sub forma unor cursuri de formare profesională.

Pai vedeti daca nu v-a placut cartea si munca?! Nu va trimite angajatorul pe banii lui in concedii.

HAHAHAHAHAHAHAHA:

Toată afacerea levitează într-un spațiu burlesc, în care grădinița cu program prelungit nr. 1, din Roșiorii de Vede, a cumpărat un sejur pentru un curs de „Prevenirea și combaterea corupției“.

Si astia in continuare nu sunt luati la omor cu furcile. E ok inca mai exista un banut in stanga si in dreapta de supt. Dar si cand s-or termina fraierii care muncesc si desaga de bani…