Pisici mai mari sau mai mici :)

@Maggie_the_Cat Bestia are topic deschis unde poate fi tocat in voie :smiling_imp:

1 Like

Dl motan serbeaza in acte data de nastere ca fiind 14 iulie, ca asa i-o ales-o ma-sa. In realitate, circul masa si dansul le avem pe 3 septembrie ca atunci s-au unit sufletelele noastre.

Ieri am fost la spital la itp-ul de rutina: pastila de deparazitare si solutie de deparazitare desi sta doar in casa. Javrettul a muscat-o pe dna doctor de i-a dat instant sangele, el fiind jigarit de felul lui, nu e un motan impunator ca musiu Lucifer de la care asteptam vesti.

F bine ai facut, trebuie deparazitat constant chiar dc sta doar in casa. Sa-ti traiasca bestia :smile:

Încărcare… bestia azi dimineata

Va a era dor? :smile: Am primit-o acum o ora

8 Likes

@Maggie_the_Cat cred ca nu ai uploadat poza bine. De pe mobil, cand deschizi fereastra ca sa scrii in ea, in dreapta jos ai buton de “upload”. De acolo poti face poza pe loc sau o poti incarca din galeria telefonului mobil. Dureaza cateva secunde sa se uploadeze, apoi cand e gata dai reply si apare poza :wink:

woaaaaa, ce regina blanoasaaaaa!!! :smiley: :smiley:

Daaaaaaa!!! Si cealalta bestie?? Le mai iei la tine?

Da, le iau, dar pana nu ma mut de-aici, nu merge.
Dar ne vedem des, tot e ceva!

Vai dar ce pozitie are :laughing:

https://www.quora.com/Do-cats-get-emotionally-attached-to-their-owners-like-dogs/answer/Dan-Holliday

1 Like

“Pitica” mea, pe numele de scena Urlatica (11 ani):

Si Grasu (14 ani):

5 Likes

Am avut un motan Ţiţi aka Zorro aka Inimiță, atasat si sociabil mai ceva decat un catel.
Il lasam fara grija acasa singur de duminica pana luni, cu un lighenas de boabe si apa picurand la chiuveta din baie. Apartamentul era la parter si avea traseu sa iasa din casa, geamul de la baie dadea in balcon, de acolo pe niste rafturi ajungea la un geam mic scos, apoi gratii si tot asa se intorcea.
Asa motan nu am mai vazut niciodata. Cum intram in casa ne pupam pe obraji ca doua cucoane, se urca pe masa si apoi in doua labute sa fie la nivelul meu. Era extrem de sociabil, iubea cu forta pe toata lumea :laughing:
Statea in brate cand invatam de aveam senzatia ca citeste si el in acelasi timp cu mine. De foarte multe ori spuneam ca nu se poate, asta este un catel prins intr-un corp de pisica.
Ah, innebunit dupa cartofi prajiti si Sugus :laughing:
Dupa ce m-am mutat din apartament l-am dat unei prietene de care era la fel, extrem de atasat, si a trait fericit pana la adanci batraneti. Desi nu a acceptat din prima, cand l-am dus prima oara a vazut drumul, desi era ceva distanta. La cateva zile m-a sunat prietena ca a disparut. Noroc ca mai aveam cate ceva de luat din apartament si cand m-am dus sa le iau, ma astepta acolo mititelul. Iarna, prin viscol si nametii din baragan.
Mi-a rupt inima ca nu puteam sa il iau cu mine. Dar cred ca a inteles, a doua oara nu a mai fugit si s-a adaptat rapid la noua viata.
Si am mai avut cativa motaneți, dar ca asta niciunul.

3 Likes

@Sylvester vai ce blanoase frumoase!! :heart_eyes:

@Ziggy misto faza :slight_smile:

Acum i-am vazut si eu pe Urlatica si pe Grasu! Sunt foarte frumosi.
Dar ce imi plac numele haioase.
Am cunoscut o pisica Jale, mai stiu de una Foame, un motan Aspirina iar pe gagica lui am uitat cum o chema. Hmm, tre sa imi sun prietena.

Am avut si un motan Cenusa pe vremuri :)) Si la fostul prieten: motanul Musetel.

2 Likes

Eu am avut Tiganu’ si Pushica (clona Urlaticai), dar raspundeau numai la “putzoi si putzica” :joy:. Din pacate tiganu’ a murit la 10 ani, a avut probleme cu rinichii. Pushica mai traieste inca, e aceeasi babuta antisociala… :)))

1 Like

Din ciclul “pisica cu 9 vieti”:

1 Like

Oh, bietul motaneț. Si al meu avea tendinta sa se bage in masina.

“A London Underground station has been taken over by cats - with all advertisements replaced with pictures of the furry felines.
Almost 700 people helped the Citizens Advertising Takeover Service (Cats) raise £23,000 to buy the advertising space at Clapham Common station.
The cats will appear on advertising boards for two weeks…
The aim is to provide a “relaxing, fun and light-hearted” space free from commercial adverts, Cats said.”

2 Likes