Olimpiada de iarna Pyeongchang, 2018

Azi a fost deschiderea, nimic n-am apucat sa vad.
Am auzit numai ca-i frig bine, -15 grade si chiar mai putin, o sa le inghete curu’.
Ah, si o poza de la deschidere am vazut, cu (mai nou) schiorul de fond de Tonga:

3 Likes

Ce traznit! Cica a participat si la Rio, la taekwondo sau cum s-o numi.

Da, e un nebunelea, s-a apucat de schiat acum un an :joy:

1 Like

N-am vazut ceremonia, sper sa fie inregistrata pe undeva sa o vedem mai tarziu.
Ce meserias e tipul asta, hahaha, e de urmarit.

Ma uit acum la reluarea antrenamentului de schi alpin la barbati, partia e dificila, ahem, olimpica.
E nasoala olimpiada asta, pentru europeni se intampla noaptea si dimineata, pana la pranz, care om al muncii poate s-o urmareasca?
Nemtii au 154 de sportivi acolo, majoritatea cu sanse la medalii. Eu nu urmaresc cu pasiune sporturile astea de iarna, multe dintre povestile sportivilor nu le stiu si sunt atat de impresionante, imi siroiesc lacrimile cand le aud.

Pentru noi e tot naspa, incepe programul incepe pe la 7 seara si continua toata noaptea, nu apucam sa ne uitam foarte mult, ca la noi pe la 8 incepe pregatirea pentru culcare si daca eu stau la tv vine si banditul asta mic, asa ca, trebuie sa inchid si sa vad a doua zi in reluare.
In seara asta ne-am uitat la curling, nah, ce sa faci, canadienii asta transmit :)))) mai tarziu patinaj artistic perechi, si la asta canadienii sunt buni, maine o sa vedem reluarea pentru femei si ski alpin. Din pacate nu am gasit nicaieri ceremonia de deschidere si nici ce s-a intamplat ieri la snowboard, nu m-am obosit sa fac copii, m-am gandit ca o fi pe undeva pe ondemand, dar se pare ca nu, nu au pastrat inregistrarile. hmmm…

Traveleristu’ a ramas treaz asta noapte, sa se uite la schi alpin. Care a fost amanat din cauza vantului.
Ieri m-am uitat la biatlon femei, a castigat o nemtoaica, pardon, bavareza. Mi-e asa draga fatuca asta, are asa o fatza de tarancuta, vorbeste numai bavareza (:heart:), si-a inceput cariera olimpica la Soci si acolo au urmarit-o ghinioanele unul dupa altul. Abia ieri a putut arata ca poate, si-nca cum.
Apoi la schi sarituri, si aici a castigat, de data asta pe neasteptate, un neamt. A fost nasol cu vantul, multi saritori stateau pregatiti la start (deci momentul ala de concentratie maxima, cu adrenalina la max), trebuiau sa astepte, apoi venea decizia ca pleaca de la start, dureaza mai mult, iar la start, iar toata tevatura si asta de vreo 3 ori.
Am prins si un pic de snowboard si curling.

1 Like

Poate prind si eu sariturile in reluare. Acum dau sarituri cu snoawboard, si astea sunt misto.

Si eu ma uit la astea :grin:

Dar nu sunt simple sarituri, acum vad, e ditamai traseul! F tare!

Ia uite la norvegianul asta, aveam impresia ca a ratat, cand el trecu primul! Asta e, nu le pot sti chiar pe toate :))))

Pacat ca a cazut canadianul chiar la sf, atat de misto a fost.

Comentatorul meu e simpatic tare, a zis ca tot ce nu arata cool si easy-peasy, e greseala.

misto promo :)))))))

Chicken salad e una dintre sarituri :joy:

woooow! Hai ca a fost tare asta!
Am editat ca iesea o combinatie dizgratioasa :rofl::rofl:

5 invartituri jumate la 60/20 Mark McMorris :astonished::heart_eyes:

E misto ca al vostru stie, al nostru e paralel, cred ca o singura saritura a identificat la reluare la asta de acum, in rest numa frumoooos, dar ce pacaaaaat…

Tare canadianul de pe primul loc, primele 2 manse peste 70. Acu e acu, nu ma clintesc! :smiley:

Le stie bine, zice de fiecare data si de ce s-a intamplat greseala x, de unde vin denumirile sariturilor, ce-i greu chiar daca arata a saritura simpla, mai e si simpatic, mai inainte a zis ca orice hobby snowboarder foarte bun ar da cateva zile din viata sa poata asa ceva.