@Daria, nu stiu daca asa se deschid subiecte noi, dar daca nu l-am pus unde trebuie muta-l tu
Mah sunt stresata si am nevoie de incurajari :D. Ma rog, evident, nu de la toata lumea, asta ca sa nu creada careva ca il fortez sa se bage in seama cu mine sau ii cersesc incurajarile
Treaba e asa. Acu vreo cativa ani buni conduceam. Apoi din comoditate si pt ca totdeauna ma duce cineva unde am nevoie, m-am lasat pe tanjeala pana nu am mai condus deloc. Cum condusul nu e ca mersul pe bicicleta, evident ā¦acum cand m-a reapucat cheful treaba se complica.
Dl Queen e la dispozitia mea si ma lasa sa prestez la volan de cate ori am chef, doar ca io sunt stresata . Care ati mai patit ca mine, cum si cat de repede ati scapat de stres? :))
Treaba e ca vreau musai sa fac chestia asta pt ca nu vreau sa mai fie mereu nevoie de cineva cand am eu chef de mers in cine stie ce loc, nu vreau sa apelez la taxi daca pot singura, iar de metrou mi s-a luatā¦mai exact mi s-a luat sa impart aerul cu fauna de la metrou. De aia la ratb nu are sens sa zic, ca oricum in ratb nu urc nici picata cu ceara (scuzati fitza dar asa simtā¦ca mai bine merg pe jos 5 km sau iau taxiul decat sa mai practic sportul mers cu ratb :D)
Deciā¦care a mai patit ca mine si cum s-a tratat???