Documentare

Fix asa il vad: Sony 123.
Sunt topita de placere!

2 Likes

Exclusiv pentru David Attenborough le mai platesc licenta astora de la BBC.

Am vazut Free Solo, mi-a placut mult!:+1:

1 Like

Nu ai simtit ca iti sta inima doar uitandu-te?

Am transpirat cat m-am uitat😆. Am cunoscut cativa nebuni care au murit pe munte, dar Alex nu mi s-a parut nebun deloc. Sunt sigura ca s-a catarat pe peretele acela asigurat de mult mai multe ori decat s-a filmat, cunostea fiecare bucata de piatra, mai ales ca inceputul il urca la frontala. Mi-a placut ca a stiut sa se opreasca prima data, cand nu a fost sigur.

1 Like

Extraordinar de bine realizat. Mi s-a ridicat parul pe mine de cateva ori. Cat despre dialogurile dintre oamenii care avea putere…Au prins esenta regimului totalitar si a dialogurilor/deciziilor absurde.

vazut si placut

Mi-am pus in lista cateva documentare din articolul asta. E o buna sursa de inspiratie.

1 Like

Mi-a dat o colega lista asta:

https://ihavenotv.com/listofalldocumentaries

Doamne, cum e facut Cernobil-ul :persevere::persevere::persevere:
Aruncati un ochi daca nu ati apucat. Chiar merita.

Bai si in ciuda faptului ca este realizat impecabil astfel incat orice prost incult sa inteleaga un pic mai bine perioada respectiva, sistemul, comunismul etc unii pur si simplu nu au capacitatea necesara pt procesarea informatiei.
Aud in birou ieri: bahhh, prosti erau aia din partea aia a Europei.

Da, intr-adevar, daca citesti exclusiv rezumate la filme si etichete de pe pungi de chipsuri, doar atat ai capacitatea sa intelegi.

“Ohh, comeee on, no need to be this harsh”.

Nu sunt frate harsh dar daca atat pricepi si mai ai si tupeu cu mine in birou sa scoti asa ceva din gura, sorry dar te cam fac prost si te bag in ma-ta.

Ai inteles partea cu frica, pozitia pe care nu vrei s-o pierzi, partidul, kgb-ul, sistemul totalitar?! Nu, n-ai priceput nimic.

Asa ca, uitati-va pt ca merita pana si din punctul asta de vedere: dai margaritare la porci.

1 Like

am vazut aseara ultimul episod aparut
si desi nu credeam ca am sa ma sochez mai mult s-a intamplat
cum au omorat animalele si cum au facut curatenie in cea mai radioactive zona a reactorului au fost scenele la care am cam plans :frowning:

1 Like

Eu il am pe lista de vacanta. Nu ma uit, pana nu am sezonul complet.

o sa-ti cam faca vacanta varza daca te stii mai sensibiloasa :stuck_out_tongue:

1 Like

Brian Cox, domină, din nou! :heart::heart:
Abia l-am terminat și mă gândesc că o să-l revăd, destul de curând. E pur și simplu, excepțional, dacă aveți cât de mic interes pentru cosmos, astronomie, astrofizică, fizică cuantica, chimie și biochimie. Dacă aveți copii, musai să-l vadă. Când eram prichindea, urmăream siderată programul lui Carl Sagan și al lui Constantin Maximilian. Nu mi-a trecut nici acum.

1 Like

Indiferent care este parerea voastra vis-a-vis de subiect, chiar va recomand documentarul asta. Asa femeie puternica si misto, mai rar!
Pe asta as pune-o cap de afis la feminism! Jos palaria!

Ca sa va fac un spoiler: femeie brici in corporatie si business se trezeste “usor” tradata taman de cei pentru ca ar fi bagat mana in foc.

Vai, cât de fain e ăsta! Fără prejudecăți, Will Smith nu e chiar cel mai potrivit amfitrion, pentru genul ăsta de program, dar e foarte bine făcut! Foarte, foarte mișto și interesant!

1 Like

Am terminat ieri The Family pe Netflix.

Domnu’ Iohannis a dat si el o stea a Romaniei de pomana. Ca doar n-o dadea de la el din buzunar. Pe la episodul 4 apare si povestea cu Coalitia pentru familie etc Uitati-va pentru ca e frumoasa povestea.

1 Like

Am dat și eu la el în timp ce trebaluiam prin bucătărie, dar-am oprit când mi-am dat seama ca necesita atenție, nu merge doar cu urechea ciulita la el.

1 Like

Dada, trebuie sa te uiti in liniste pt ca e interesanta faza rau de tot.