Despre joburi

Am citit articolul asta cu interes, mare dreptate are omul asta, exista un ocean de joburi inventate si culmea e ca astea sunt cel mai bine platite!

2 Likes

Bun articol! Da mult de gandit :wink: Cam are dreptate omul.

Ieri am fost intr-un meeting in care erau prezenti nici mai mult, nici mai putin decat 10 oameni! 10 oameni din aceeasi companie care se adunasera sa discute niste kkturi legale de la Google.
Kkturi imposibil de negociat sau schimbat pentru ca nu te poti duce la Google sa le schimbi din pix fiecare clauza doar ca ce vrea muschiul tau. Deci fratilor…nu aveti ce face cu timpul vostru? Daca stiti clar ca e NU din prima…why bother sa discutati discutii fara sens?!

I sfarsit pune cineva punctul pe I.
Degeaba si cam tarziu din pacate
s-a umplut peste tot de joburi inutile si cu fite
caratul de hartii si datul cu gura a ajuns mult mai sus decat in communism :))))
iar joburile fara de care lumea intr-adevar ar fi greu sa traiasca sunt platite prost si din ce in ce mai desconsiderate
inainte era “paine si circ”
acum a ramas doar circul

O idee fff buna!

Contrary to popular belief, it is not because employers pay women less than men for doing the same jobs. According to data from 25 countries, gathered by Korn Ferry, a consultancy, women earn 98% of the wages of men who are in the same roles at the same employers. Women, however, outnumber men in lower-tier jobs, such as secretarial and administrative roles, whereas men predominate in senior positions. And women cluster in occupations and industries that pay lower salaries overall.

Asta ca sa nu mai tipe toata lumea ca primesc femeile din start salarii mai mici pe aceleasi joburi pe care le fac si barbatii.