Democratia noastra cea de toate zilele


#1

Probabil, dl Dragnea vrea puterea absolută. Dacă se va întîmpla vreodată să o obțină, iar democrația românească să sucombe, asta se va întîmpla și pentru că opoziția democratică (USR, PNL) a contribuit din plin.

În mod curios, partidelor românești încă mai trebuie să le traducă cineva cuvîntul „democrație“.


#2

Televiziunea nationala da la televizor interviuri cu puscariasi fugiti din tara. E de bine.


#3

Spot on!


#4

Dragnea reuşeşte să inspire fiindcă reprezintă un idol de succes pentru sute de mii de oameni care visează că, în ciuda mediocrităţii lor, vor ajunge cîndva tartori de nivelul magnatului de Teleorman.

Pe acelaşi model, Gabriela Firea şi Lia Olguţa Vasilescu, poetesele rîului şi ramului, cuvioasele lui Pandele şi ale vicepreşedintelui ASF, goarnele lui Manole, Vadim, Dragnea şi ale Varanului, vedetele jurnalismului de hazna românesc, zeiţele iepuroilor, ale mamelor eroine şi ale kitsch-ului administrativ, reprezintă speranţa de parvenire a oricărei mediocrităţi ambiţioase cît de cît frumuşele şi cu pretenţii intelectuale.

Si-nca cum!! :persevere: Simti fiorii pe sira spinarii cand realizezi ca asta este purul adevar.


#5

https://feher.live/2017/03/15/calatorie-la-capatul-sperantei/

Un alt tablou despre democratia noastra cea de toate zilele. :pensive:


#6

Imi place tare mult cum scrie Raluca Feher :heart_eyes:


#7

Si mie. :hugs: Am descoperit-o de curand si mi-a mers la suflet tot ce-am citit.


#8

http://furat.shop/

Pe platforma gratuită [email protected], găsești tot ce ți-au furat angajații statului, prin abuz în serviciu, incompetență și corupție în companiile de stat.


#9

https://www.politico.eu/article/victor-ponta-romania-new-party-pro-european-en-marche/


#10

Vad ca USR-istii sunt din ce in ce mai vocali, nici nu se poate astfel cand il auzi pe Ciordache si echipa. Azi si-au pus tricourile cu #farapenali, as vrea sa imi cumpar si eu un astfel de tricou.


#11

Cambridge Analytica mi-a atras atentia in 2016 de cand au fost implicati in campania lui Trump, apoi am aflat ca au fost prezenti la Brexit. Eu cred in astfel de soft pentru ca am lucrat cu forecast si pot sa va zic ca formulele sunt foarte bune, acuratetea era de mai mare de 90%.
Dar ca sa obtii un forecast trebuie sa acces la date, history si cand e vorba de date private lumea e reticenta, deci era clar ca ceva necurat fac astia de la CA. Ca acum sa vad ca cei de la Rise ii conecteaza cu SCL, cu o divizie in Romania condusa de Peter Imre (ginerele lui Melescanu) , atunci toate drumurile duc la PSD.
V-ati uitat si pe filmarile cu camera ascunsa celor de la Channel 4, cand sefii de la CA au spus ca se folosesc de firme israeliene ,si au influentat una din tarile est europene? Valeu!!!


#12

Dadusem si eu la stiri pe Channel 4, special ca sa vad reportajul. Numai ca nu am apucat sa il vad pe tot.
In orice caz, imputita poveste. S-a urcat rusul sus de tot in copac.


#13

:joy::joy::joy::joy::joy:


#14

Hai ca a iesit Ciolos cu partidul, MRI. Cum il citesti MeReI? :))


#15

Ciolos e unul dintre cei care nu vor vedea votul meu vreodata. Asa…din principiu, nu dau votul unora care se joaca de-a fecioarele neprihanite prin politica sau se dau fecioare neprihanite.


#16

Omul a raspuns la toate intrebarile referitoare la alegerile trecute, putea sa faca pozitiei de prim-ministru dar nu avea nici o baza pentru un partid politic. Eu am ales sa il ascult si nu doar sa citesc concluziile de pe site-uri sau televiziuni.


#17

Rolul asta de gaina care “mai bine se impiedica, decat sa parca curva”, pe mine ma scarbeste, asa ca mascariciul asta nu va avea votul meu. Dar sunt convinsa ca nu va muri nimeni daca nu imi trebuie mie Ciolos.


#18

si nu e vorba de parerile televiziunilor. eu nu il cred nici pe el si nici televiziunile. pur si simplu nu il votez. si daca e sa am de ales intre el si vreo lichea, efectiv nu ma duc la vot. nu au decat sa puna foc tarii :grin:


#19

Nu este deloc un mascarici, asa il prezinta presa, care pe bune ca e o tampenie. Omul face lucrurile asezat, cu o baza, nu asa repede pe sarite si in viteza. Ah, si sa nu uitam vine la pachet cu Vlad Voiculescu. E bine!


#20

Nu trebuie sa incerci sa ma convingi. Indiferent cu cine vine la pachet pt mine este un mascarici care nu va vedea votul meu.