Cu barca pe lac

“De cele 1,8 milioane lei, municipalitatea ar urma sa achizitioneze: 32 echipamente windsurfing, 30 echipamente Kite-surfing, 20 de caiace cu un loc, 20 caiace cu doua locuri, 50 de barcute, 50 de hidrobiciclete, 8 turnuri pentru salvamari si echipamentul necesar pentru interventii, 72 biciclete si un vaporas turistic. Achizitia se face in cadrul proiectului de amenajare a unui circuit turistic pe Lacurile Floreasca si Tei, proiect ce trebuia realizat initial pe fonduri europene.”

“Proiectul de “amenajare a unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei (si zona adiacenta lor)” prevede legarea lacurilor Floreasca si Tei printr-o ecluza si amenajarea unui circuit turistic cu piste de biciclete, amfiteatru si debarcader. Acesta trebuia finalizat pana la finalul anului 2015, fiind realizat cu fonduri europene. Primaria Capitalei a pierdut finantarea europeana, circa 20 milioane de lei din valoarea totala de 88 milioane lei deoarece nu a reusit sa termine lucrarea la timp, in acest moment fiind realizat 50% din proiect.”

Las la o parte gluma: “circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei”. Ignor si vesnica nesimtire de a scoate in fata doar firmele de apartament ale rubedeniilor. Insa ce nu pot sa pricepe sub nici o forma este cum sa lasi tu din mana niste bani, pentru ca pur si simplu nu esti capabil sa duci proiectul la bun sfarsit?!?!
Si, din pacate nu este singura gogomanie de genul asta.