Ce mai amestecăm prin oale


#442

Si mie imi plac mult de tot. Imi aduc aminte ce copil batut in cap am fost. Nu suportam nici mirosul, dadeam la boboci instantaneu.
Iar acum as manca cu doua maini. :smile:


#443

Le-am adorat, toata viata mea! :heart_eyes:
Renuntam cu placere, la orice fel de carne, gatita in orice fel, numai sa ma pot indopa cu ciuperci.
Am ghebe, de la mama!


#444

@ChickyG falafel pe post de chiftici.
Garnitura de radacinoase la cuptor, bolmojite cu ulei, balsamico, usturoi si niste cimbru.
Daca gasesti o pasta buna de miso, supa de miso cu broccoli
Cartofi dulci facuti la cuptor, cu hummus pe ei si niste naut facut crocant in cuptor (cu ce condimente vrei)
Burger din jack fruit


#445

Avocado, humus, pateu, nuci, branza, rosii, masline, castraveti si ardei kapia.
Asta a fost cina. Humus pe ardei kapia, forever love! :heart_eyes: :heart:


#446

De la italieni am luat chifle albe si le-am mancat cu unt si masline, doar atat am poftit. Eh, si o supa de pui cu Tagliatelle, asta am avut prin casa, asta am gatit. De ieri mi-a mai ramas o ciulama de pui cu ciuperci si o cutie cu doua sarmale ardelenesti, cat pumnul, nici pe alea nu le mai vrea nimeni si eu nu am pofta de mancare, ca le terminam rapid :smiley:

Stiti de reteta de varza murata cu ghebe? Se cheama Kapusta si e foarte usor de facut. Fii-miu a crezut ca sunt spaghetti si a mancat cu pofta, hahaha.


#447

Iaca si eu, oleaca de humus cu ardei copt, salata de vinete si tabouleh


#448

Mai bagati aici o tura o reteta incecata cu succes pt humus?


#449


Facuta de nenumarate ori.


#450

:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Gata, pun acus de falafel - intaiul din viata mea - si hummus.
Multumesc tururor pentru idei!


#451

Fac budincă de quinoa. Am un pachet, care murea de tristețe în dulap. Am zis să înveleselesc atmosfera!
Vă comunic ce-a ieșit!


#452

Compozitia de falafel - f gustoasa.
Problema: s-au imprastiat cand le-am pus la prajit.
Ceva idei, cata faina sa incorporez?


#453

Cu apa si faina trebuie sa te joci pana-ti iese compozitia care se tine legata.
@Samoa, mie din quinoa imi plac numai chiftelute, chiar ne dam in vant dupa ele.


#454

Mie mi-a plăcut, mult, seamănă cu orezul cu lapte.
Gagicu s-a declarat dezamăgit, a zis că îi creștea în gură, în timp ce mânca.
Se pare că am o problemă, nu pot mânca muesli, nici crud, nici granola, mă balonez groaznic și mă doare burta. Dânsul a sugerat teste, ca să nu cumva să am vreo intoleranță la gluten. Nu vreau să aflu! Îmi fac budincă de quinoa și o mănânc în loc de porridge.


#455

@ChickyG, cum ti-a iesit meniul?
@Samoa, incearca numai fulgi moi, inmuiati, putin, la inceput si in orice caz fara fructe uscate.


#456

Nu merge, am încercat toată gama. Pur și simplu, nu pot mânca fulgi, de niciun fel, preparați în niciun fel.
Eh, lasă, e bună și quinoa, numai că îi lipsește chichirezul ăla, cu gust de carbohidrați :grin:


#457

Meniul e pt 17.03.
Pana atunci, trebuie sa tricotez falafelul ăla pana când iese cum îmi place :slight_smile:
Mi-am făcut provizii de încă o tura de falafel, revin cu feedback după ce îl produc.


#458

gris cu lapte la mic dejun, veal piccata o sa am la pranz.


#459

@ChickyG, daca le faci oamenilor humus si falafel, trebuie s-o pui si de-un tabouleh. Si la aperitiv ar merge o fattoush.

In seara asta am devorat humus cu shawarma si un tabouleh, la inima mi-au mers.


#460

Diseara imi fac ciuperci fripte si salata de rosii.
Si aseara am mancat tot aia. Se pare ca e pe cale sa devina obsesie.


#461

am nimerit niste portocale Cara Cara excelente si am luat un sac, halesc ca disperata. Asta ca ai pomenit de obsesii…