Bon de ordine

Ce carti mai avem in lista aia mareeee si care nu prea da semne sa se termine vreodata - denumita sec “DE CITIT”?

Sincera sa fiu, nici nu mai stiu ce mai am pe acasa din carti cumparate si neincepute. In ciuda aparentelor, nu mai sunt chiar atat de multe.
In orice caz, mai adaug pe lista asta de carti care urmeaza sa fie citite doua proaspete achizitii comandate astazi:

The Course of Love de Alain de Botton. Am citit zilele trecute o recenzie tare faina si m-a facut curioasa cartea.

This is a romantic novel in the true sense, one interested in exploring how love can survive and thrive in the long term. The result is a sensory experience—fictional, philosophical, psychological—that urges us to identify deeply with these characters, and to reflect on his and her own experiences in love.

Si pentru ca m-a starnit rau serialul Taboo si mi s-a facut dor de atmosfera lui Paul Feval am puricat pana am gasit o carte care pare numai buna :wink:
Am luat momentan doar primul volum ;))))

Mi-am comandat la biblioteca A Little Life de Hanya Yanagihara

Va trebui s-o citesc cot la cot cu ceva usor si simpatic.

Si inca 3 carti nemtesti.

2 Likes

Vai cat de mult mi-a placut A Little Life. Da, musai trebuie cu ceva mai usurel langa. Nu este o carte deloc comoda si usoara…dar…dar…pe mine m-a prins din prima si nici ca m-a mai lasat in pace. Si m-a bantuit si m-am gandit la ea mult timp dupa ce am terminat-o.

Sa imi zici cum ti se pare. Multa lume mi-a zis ca e prea grea si prea dura.

Hm, om vedea. Pe mine m-a cucerit autoarea, am vazut un mic interviu cu ea, desteapta, culta si placuta la maxim.
Apropo de vazut interviu, am prins la tv o chestie mortala despre carti: un critic ia la sfarsitul emisiunii lista de bestselluri a Spiegelului, locurile 10-1, la purecat. Zice despre fiecare carte numai cateva propozitii si o pune pe fiecare ori pe raft, ori la cosul de gunoi :smile: :ok_hand:

2 Likes

Hai ca asta mi-a placut :smile:
Cam asa fac eu cand imi fac ordine la carti sa le trimitem acasa: “asta e de tinut in biblioteca, asta e maculatura buna pentru reciclat” :smile: :smile:

Fug repede sa iau niste timbre, pai nu mi s-a lipit mana si de o carte? :smile:
Eu ce sa le fac daca pun rafturi de carti in drumul meu :smile: Si nah, de actualitate tema…sunt curioasa cum muncesc si cum gandesc oamenii astia care au o asa meserie grea.

Mi-am comandat si eu A little life :slight_smile: .Am cumparat si Greata de Jean-Paul Sartre.

2 Likes

Am cascat gura ieri intr-o librarie.

It Can’t Happen Here de Sinclar Lewis a aparut in 1935. Cu toate astea…este un roman atat de actual incat te cam prost-dispui un picut.

Caddddouuu :heart_eyes::heart_eyes:

Mama, de cand asteptam cartea lui Lionel Shriver.

Trebuie s-o citesc pe fata asta si astept si-i astept cu nerabdare cartea noua.

Si cartea asta trebuie s-o citesc neaparat: The Tobacconist by Robert Seethaler

1 Like

Eu sunt intr-o criza de timp absoluta. Am vrafuri de carti noi necitite. Nici macar pe aici nu am mai avut pornire/timp sa le pun. Si fie eu, fie mister tot mai cumparam cate una.
Ce-i drept, am avut o perioada nu prea buna (sanatate problematica, griji familiale, stres si agitatie la munci) si nu am mai putut sa ma concentrez. Asa ca am tot dat-o pe audiobookuri si cartulii bune de plaja si creier obosit.