Aparate si accesorii pentru ingrijire personala


#1

Mi-am schimbat epilatorul. Ultimul epilator Braun a fost folosit timp de 12 ani si inca mai merge :smile: Dar nu mai are aceeasi putere si am zis ca e timpul sa fac o schimbare.
Am mers tot pe mana Braun-ului. Habar nu aveam ca intre timp astia au scos si epilatoare pe care le poti folosi sub dus :smile:
Braun Skil-epil 9-961V e noua achizitie si sper sa ma tina tot peste o decada ca batranul frate.


#2

inainte sa fac epilarea IPL am avut si eu un model din asta. tot asa dupa un braun pe care il folosisem vreo 10 ani. sincera sa fiu nu am fost la fel de multumita de varianta asta pe care o poti folosi sub dus ca de cea veche.

e drept, dpdv confort e un mare avantaj ca poti face asta la dus. de prins prindea bine, era relativ ok, dar incepuse sa ma irite incarcatul destul de des, plus ca dupa o vreme nu prea mai tinea incarcat. asta venea la pachet cu dezavantajul ca daca e conectat la priza nu poate fi folosit, deci nu ai varianta ca pe uscat sa il folosesti ca pe unul clasic daca te lasa bateria.


#3

Asta cu bateria care se va duce dracului in timp mi-a atras si mie atentia. Dar am zis ca pana la urma cat o tine si aia e. Momentan mi se pare comoda ideea de a nu mai sta cu firul dupa mine cand ma epilez.
Sa vedem acum cat timp si-o face treaba bine.


#4

Mi s-a pus pata sa imi schimb uscatorul de par. Am un Philips mic pe care il folosesc si il mut din casa in casa de vreo 9 ani de zile.
Merge bietul de el insa nu prea mai are putere si a cam inceput sa ma enerveze partea de uscat a pletii.
Asa ca m-am apucat sa fac un pic de research. Nu, nu dau bani pe Dyson nici moarta.

Aveti vreo recomandare?


#5

Si, ca sa vedeti cat de eficienta - sau mai bine zis, cata lipsa de rabdare am - am si dat comanda

Anyway, ramane valabila intrebarea: ati avut vreo revelatie in materie de uscatoare de par?


#6

acum am vazut topicul asta, dar si daca il vedeam vad ca tot una era, ca acum ai intrebat si in secunda doi ai comandat :joy:

coafezul meu profesionist, cica mamica si taticul chestiilor de uscat si aranjat parul sunt unii GHD. adica astia:

acum sa ne intelegem, eu banetul asta nu l-as da in veci pe un uscator de par, sau cel putin inca nu mi-am pus problema asta, pt ca in 95% din cazuri eu nu imi usuc parul cu uscatorul, desi nu am avut niciodata un par scurt.

in restul 5% din cazuri ma usuc cu o saracie micuta de la wella, pe care cred ca am primit-o cadou la o achizite de ceva produse pt par.


#7

Dap, stiu ca si GHD-ul e considerat tatic. Numai ca asta era mai greu si a contat ca Elchimul este ca un puf. Ambele sunt considerate profi si cum nu stau sa ma coafez acasa pana la urma si-or face treaba la fel de bine :smile:


#8

topic gresit.


#9

Si, daca tot am deschis din greseala topicul asta, raportez ca sunt tare multumita de noul uscator de par Elchim.
Imi usuca parul extraordinar de repede, este ff usor asa ca nu imi rupe mana si, in plus, nu ma lasa cu parul valvoi dupa ce ma usuc. Asta chiar e o minune.


#10

Pai cum nu lasă parul vâlvoi, ca eu arat ca George of the jungle dacă bag uscător. Ia sa arunc un ochi.


#11

Pe cuvant de soim al patriei. Nu credeam daca nu incercam. Da, chiar nu imi lasa parul cat casa masinaria asta.