Actualitate romaneasca

Un articol bun care ridica niste probleme concrete. Cam asa ar trebui sa fie dezbaterea pe tema asta din pacate, in spatiul public ne invartim ca de obicei intre extreme: tabara celor care doar injura si se declara dezamagiti si inselati de sportivii romani (interesant insa ca nu prea se simt inselati de cei care invartasesc bugetele statului) si cei care se bucura oricum ar fi si se iau la cearta cu ceilalti.
Dar pana una alta situatia e cam groasa. Si nu, nu consider ca e situatia grava din cauza ca nu avem medalii ci din cauza ca avem generatii intregi fara alternative.

In plus fata de ideile prezentate in articol as mai spune ca ne trebuie si o implicare media mai puternica. Poti face sportul atractiv pentru cei care se uita la televizor. Poti incerca sa creezi competitii de amatori, concursuri sportive, transmisii la tv si a altor competitii nu doar meciurile Stelei.
Oamenii trebuie sa vada ca sa le pice fisa “ia uite mai ca pare interesanta scrima”. Iar asta se vede si in tenis unde Halep a reusit sa atraga multi oameni spre sportul asta. Sport care incepuse si el sa fie uitat in Romania.

Un articol vechi din 2013 dar care este mai de actualitate ca oricand.

1 Like